Graffitirens

 

Kom hærværk til livs med graffitirens

Er du en af dem, som desværre er blevet udsat for hærværk i form af graffiti på enten dit murværk, hegn, din dør eller andet? Det kan nemt få din bygning til at se grim og misligholdt ud, og det er ærgerligt. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig, så du snart kan have en skinnende og flot facade, du igen kan være stolt af. 

Vi udfører effektiv graffitirens på både små og store bygningsværker hos både private og erhverv. Vi sørger altid for, at det bliver gjort med miljørigtige produkter. Du kan derfor trygt overlade graffitirens til os. 

Bor du i en etageejendom, hvor døren er blevet malet over med graffiti? Eller er du så uheldig, at dit hus, din dør eller andet er blevet ramt af graffiti? Så ved du sikkert allerede, at det er stort set umuligt at komme det genstridige graffiti til livs på egen hånd. 

Graffiti bliver malet på med spraymaling. Årsagen, for hvorfor det er så genstridigt og ekstra besværligt at fjerne, er, at malingen trænger dybt ind i murværket. Det er altså nødvendigt med professionelt udstyr, hvis den grimme maling skal væk. Heldigvis kan vi tilbyde din facade en gennemgående og skånsom, men stadig meget effektiv graffitirens, så du ikke skal stå med besværet selv.  

Sådan foregår en grafittirens 

Vi kommer med glæde og fjerner det graffiti, som er kommet på dit hegn, din dør eller dit murværk. Med professionelt udstyr og miljørigtige produkter sørger vi for, at alt malingen bliver fjernet. Hvilke produkter, vi præcist bruger, kan variere alt efter hvilken overflade der er tale om. 

Hvis du får os til at udføre en graffitirens, slipper du både for fortsat at skulle se på det grimme hærværk, samtidig med, at du minimerer risikoen for, at der kommer mere graffiti til. Vi ser ofte, at der kan komme mere graffiti på en bygning, hvis ikke det bliver fjernet i tide. 

Vores graffitirens er også forebyggende

Hyrer du os til at foretage en graffitirens af din udsatte dør eller murværk, så fjerner vi ikke kun det hærværk, der er blevet udført – vi forebygger også mod eventuel ny graffitimaling. Efter vi har renset facaden for graffiti, giver vi facaden en god og effektiv imprægnering. 

Når vi giver en imprægnering, har det flere fordele. Det giver din facade en beskyttende hinde, som både er modstandsdygtigt over for regn, så det ikke ligeså nemt kan trænge ind. Samtidig sørger imprægneringen for, at det er sværere for ny graffitimaling at trænge ind. Det er en stor hjælp, hvis ubudne gæster skulle få lyst til at udsætte dine ejendele for hærværk igen en anden gang.

Vi kan også gøre din bygning graffitifri  

Hvis du er så uheldig, at du er blevet udsat for graffitihærværk, kommer vi glædeligt og hjælper dig, så du igen kan få en skinnende og flot facade. Du er velkommen til at kontakte os på telefonnummeret:  42 441 441 og få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan udføre graffitirens af dit murværk. 

Tilbudsberegning