Algebehandling / Algebekæmpelse i København

Er dine fliser grønne af alger, men fri for flisepest  – anbefaler vi en algebehandling af fliserne. Dette giver flotte rene fliser og sikrer – ved en årlig servicebehandling – at der ikke dannes flisepest.

Vi renser med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat af:

  • Alle typer tage
  • Facader
  • Terrasser og fliser
  • Træterrasser

 

Tag, terrasser og andre overflader

Med en algebehandling får du en effektiv og billig måde, at få fjernet smuds, alger, mos og andre belægninger fra dine overflader. Efter endt algebehandling, vil algerne have svært ved, at få fodfæste igen, og minimerer dermed ny algevækst.
Får algerne lov til at gro, kan det afkorte levetiden på overfladerne ( for eksempel dit tag, din facade, din terrasse m.m.) og det vil i sidste ende blive en meget dyr affære. Det er derfor vigtigt, at du regelmæssigt får fjernet alger, mos m.m. fra dine overflader.

 

Tag livet af mos og alger – og forlæng levetiden på overfladen

Tag og fliser er meget udsat for algeangreb med tiden, som efterfølgende udvikler sig til mos. På taget bliver mos en tung byrde og forhindrer almindelig regnvand, at finde vej til tagrenden – og et vådt tag er grobund for, at mosset yderligere kan udvikle og formere sig.
Tegl bliver meget hurtigt angrebet af mos og alger og taget får derfor de bedste levevilkår med en behandling hvert år. Taget skal holdes pænt og rent og helt fri for mos og alger.

Har du et gammelt tag, bliver det meget rent med en algebehandling  – efterfølgende anbefaler vi stadig en behandling hvert år., for at holde taget ved lige og dermed forlænge levetiden.

Ring på 42 441 441 og fået uforpligtende tilbud på algebehandling / algebekæmpelse af din overflade; om det er dit tag, din facade eller dine fliser.