fbpx

Algebehandling af fliser

Læs mere om algebehandling af fliser

Algebehandling af tag

Læs mere om algebhandling af tag

Algerens

Læs mere om algerens

Algebehandling / Algebekæmpelse

Er dine fliser grønne af alger, men fri for flisepest  – anbefaler vi en algebehandling af fliserne. Dette giver flotte rene fliser og sikrer – ved en årlig servicebehandling – at der ikke dannes flisepest.

Vi renser med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat af:

  • Alle typer tage og fliser
  • Facader
  • Terrasser og fliser
  • Træterrasser

Tag, terrasser og andre overflader

Med en algebehandling får du effektivt og billigt fjernet smuds, alger, mos og andre belægninger fra dine overflader. Efter endt algebehandling, vil algerne have svært ved at få fodfæste igen, og minimerer dermed ny algevækst. Får algerne lov til at gro, kan det afkorte levetiden på overfladerne (for eksempel dit tag, din facade, din terrasse m.m.) og det kan i sidste ende blive en meget dyr affære. Det er derfor vigtigt, at du regelmæssigt får fjernet alger, mos m.m. fra dine overflader.

 

Tag livet af mos og alger – og forlæng levetiden på overfladen

Med årenes løb bliver dit tag og fliser ofte udsat for algeangreb, som efterfølgende udvikler sig til mos. På taget bliver mos en tung byrde og forhindrer, at almindeligt regnvand kan finde vej til tagrenden. Forekommer dette, risikerer du et vådt tag, som er grobund for, at mosset kan udvikle og formere sig yderligere. Derfor er det yderst vigtigt, at du får foretaget en algebekæmpelse, så du minimerer risikoen for et tag, som har et grimt udseende og som i længden, muligvis ikke vil være holdbart.

Tegl bliver meget hurtigt angrebet af mos og alger, og taget får derfor de bedste levevilkår med en algebehandling hvert år. Taget skal holdes pænt og rent, og skal helst være helt fri for mos og alger.

Alger forekommer ofte på huse, som har et gammelt tag – dog opstår alger på alle slags huse, og uanset om dit tag er nyt eller gammelt, vil en algebehandling være nødvendig. Trods algebehandlingens omgående effektivitet, anbefaler vi, at du får foretaget en algebehandling hvert år således, at taget vedligeholdes, og levetiden forlænges.

Ring på 42 441 441 og fået uforpligtende tilbud på algebehandling / algebekæmpelse af din overflade; om det er dit tag, din facade eller dine fliser.