Algebehandling af fliser

Algebehandling af tag

Læs mere om algebhandling af tag

Algerens

Læs mere om algerens

Få alle udendørsarealer til at stråle med den rette algebehandling

Alger er mikroskopiske planter, der vokser på fugtige overflader. De kræver både lys, vand og skygge for at vokse, hvorfor mange udendørs arealer som både terrasser og taget på huset er udsat.

Desværre gør alger absolut intet godt for den overflade, som de har valgt at bosætte sig på. Det kan gøre dine terrasser glatte, uanset om de er af fliser eller træ, og de kan forkorte levetiden på for eksempel dit tag. Derfor er det altså vigtigt, at du får gjort noget ved bevoksningen, så snart den viser sig.

En algebehandling er det helt rigtige valg, men det kræver stærke kemikalier at slå planten ned. Derfor anbefales det, at du får professionel hjælp til arbejdet. Da det også er hårdt og tidskrævende arbejde, vil det også være en fordel til dig, da du kan kaste dig over sjovere projekter i haven.

Hvis du vil blive klogere på den algebehandling, som vi kan tilbyde, så kan du læse meget mere om, hvordan vi griber både fliser, træ og tag an.

Vores algebehandling

Vi tilbyder at behandle dit hjem for alger, uanset hvor behovet skulle vise sig. Vi klarer:

  • Alle typer tag og fliser
  • Facer
  • Terrasser og fliser
  • Træterrasser

Vi har det helt rigtige og professionelle udstyr, og vi har de rette produkter til at udføre et tilfredsstillende og skånsomt arbejde, så du får flotte overflader igen.

Med en af vores algebehandlinger får du effektivt fjernet både smuds, alger, mos og andre belægninger, der kan gå ind og gøre skade på det materiale, som det har bosat sig på, og så får du jo også en pænere overflade.

Hvis du lader algerne gro, vil du desuden forkorte levetiden på dit tag, din facade eller din terrasse, og det vil altså koste dig væsentligt mere i sidste ende.

Hvad er alger og hvordan påvirker det dine fliser?

Alger er noget, som de fleste af os kender fra søer og have rundt omkring i Danmark. Dog er det også relativt typisk at finde det i hjemmet. Det er nemlig en grøn belægning, der meget nemt opstår i perioder med fugt. Det kan opstå både på fliser ved terrassen og indkørslen, det kan opstå i garagen eller rundt om huset og det kan være mange andre steder på matriklen hvor der er blevet lagt fliser.

Hvis der skulle komme alger på dine fliser, så vil det give en glat overflade, hvorfor det faktisk kan være en smule farligt, hvis ikke du er opmærksom, og det får også dine fliser til at se misligholdte og grimme ud.

Derfor giver det altså god mening at investere i en god algebehandling fliser, der får bugt med dit problem.

Det tilbyder vi med vores algebehandling fliser

En algebehandling er både en nem og billig måde, hvorpå du kan få dine fliser til at stråle og se pæne ud igen.

Vi starter med en algerens fliser, hvor vi fjerner mods, smuds og andre former for belægning, der naturligt opstår på dine fliser, hvorefter vi går ind med miljøvenlige produkter og generelt skånsomt udstyr, så din terrasse ikke kommer noget til under behandlingen.

Resultatet af algebehandlingen vil typisk blive tydeligt efter 14 dage, da algerne vil forsvinde ved at trænge ind i fliserne.

En algebehandling vil ikke kun give et kortvarigt resultat. Faktisk vil det minimere risikoen for at ny algevækst opstår, da det også danner et beskyttende lag. Med en årlig servicebehandling får du nemt en terrasse, der ikke plages af alger og også flisepest.

Algerens træ

Har du en træoverflade, der er blevet angrebet af alger, så er vi også det rette team at kontakte. Vi har nemlig erfaring med algerens af flere forskellige overflader, hvoraf én af dem er træ. Særligt hvis du har alger på træterrassen, så er det vigtigt at behandle dem hurtigst muligt med de helt rigtige produkter, da træ har det med at blive glat, og det altså kan blive farligt at lade dem gro.

Algerne i træværk kan også medvirke til at holde fugten inde, hvilket vil resultere i, at din træterrasse rådner. En træterrasse er ikke et billigt projekt, og derfor kommer du altså noget længere for pengene ved at holde den ved lige fremfor at skifte den ud.

Algerens tag

Algerne plager ikke kun dine fliser. Det er også noget, der nemt kan opstå på dit tag, og det kan med tiden udvikle sig til mos. Det opstår typisk, fordi miljøet på taget er helt perfekt til alger. Her får den nemlig en smule sol, en hel del skygge og en helt masse fugt, hvilket er faktorer, som algerne elsker, og de har mulighed for at vokse sig store med næringen, som de får.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du fortsat har tag over hovedet, så er det vigtigt at få bugt med algerne og forebygge imod væksten. Alger og mos kan nemlig have store konsekvenser på taget ved at det stopper regnen fra at nå til tagrenderne. Belægningen bliver også med tiden en tung byrde for dit tag, hvilket er en dårlig kombination med den ophobede fugt, der kommer fra regnen.

Sådan kan vi behandle dit tag

Det er vigtigt, at du ikke selv går i gang med at behandle og rense dit tag for alger og mos. Det kan både være farligt at bevæge sig rundt på taget, og så kræver det de rette produkter og det rigtige udstyr, hvis du vil ende med et godt resultat, som du kan være tilfreds med.

Vi har erfaring med algebehandling af dit tag, vi har det rigtige udstyr, og vi har endda nogle af de bedste produkter på markedet. Vi er desuden i stand til at klare ethvert tag, så du kan altid ringe og få en uforpligtende samtale om dit projekt.

For at give dit tag en endnu længere levetid, anbefales det at du behandler det engang årligt. Det sikrer nemlig, at taget har de bedste vilkår for at klare sig og holde sig fri for både alger og mos.

Tilbudsberegning