Algerens

Hvorfor bruge algerens?

Er du også træt af alger på dine fliser og på taget? Algerens er løsningen og vi hjælper dig gerne. 

Vi ved alle, at Danmark er et land hvor regnen ikke holder sig tilbage. Regnen giver våde fliser og et vådt tag. Dette er som regel grobunden for at mosset og algerne nemt og hurtigt kan udvikle sig. Det kan være svært og særdeles tidskrævende at komme grønne fliser og tage til livs, og det kan virke som en uoverskuelig opgave, som kræver enormt mange ressourcer – det kan for mange være en problemstilling, da ingen jo ønsker at have grønne fliser og tage.

Fliser og tegl har en tendens til meget hurtigt at blive angrebet af mos og alger. Det vil i sidste ende blive meget dyrt for dig, hvis algerne først får lov at gro. Det kan kræve et helt nyt tag eller fliser. Med en algebehandling med algerens, garanterer vi, at du får flotte, rene og sikre fliser.

Ved en årlig algebehandling, garanterer vi ovenikøbet også, at der ikke dannes nogle former for flisepest. Når du behandler dine overflader med algerens vil algerne have svært ved at gro fodfæste igen, og dette er med til minimere ny algevækst.

Lad Renoverflade hjælpe dig

At have rene og pæne overflader på dine fliser og tag danner et specielt, unikt og flot glansbillede af dit hjem, som mange vil være misundelig på. Så hvorfor ikke gribe muligheden og lade RenOverflade hjælpe dig?

RenOverflade er en virksomhed, som til hver en tid gerne vil stå til rådighed og hjælpe dig med algerens af dine overflader. Vi er en virksomhed  med professionelt service og professionelt udstyr, som endda er godkendt af miljøstyrelsen, og som belaster miljøet mindst muligt. RenOverflade er altid klar med en hjælpende hånd til at få nedkæmpet dine alger. Alger kan forekomme på mange overflader, og derfor er det væsentligt, at du vælger en algerens, som er godkendt og som virker på mange typer af overflader. Hos RenOverflade har vi erfaring med: algerens tag, algerens fliser, algerens træ, algerens træterrasse og algerens terrasse. Uanset hvor du har alger, vil vi være behjælpelige med at bekæmpe algerne, så dine overflader fremstår flotte, og ikke tager skade og rådner.

Med algerens kan vi hjælpe dig med at få rene og flotte overflader på: 

  • Alle typer tage
  • Facader
  • Terrasser og tage
  • Træterrasser

Så står du og tænker du også gerne vil have et flot nyt tag og flotte fliser som inde hos naboen, er det os du skal kontakte. Vi kan nemt og hurtigt give dig et uforpligtende tilbud på algebehandling / algebekæmpelse af din overflader. Yderligere er vi også altid klar til at besvare spørgsmål og tvivl omkring vores ydelser og produkter.

Ring på tlf.: 42 441 441 og fået uforpligtende tilbud på din næste algebehandling allerede idag.

Tilbudsberegning