fbpx

Algerens

Få flotte og rene fliser med algerens

Er du også træt af alger på dine fliser og på taget? Algerens er løsningen og vi hjælper dig gerne. 

Vi ved alle at Danmark er et land hvor regnen ikke holder sig tilbage. Regnen giver våde fliser og et vådt tag. Dette er som regel grobunden for at mosset og algerne nemt og hurtigt kan udvikle sig. At have grønne fliser og tag er ikke noget nogen vil have. Fliser og tegl har en tildens til meget hurtigt at blive angrebet af mos og alger. Det vil i sidste ende blive meget dyrt for dig, hvis algerne først får lov at gro. Det kan kræve et helt nyt tag eller fliser. Med en en algebehandling med algerens, garantere vi at du får flotte, rene og sikre fliser. Ved en årlig servicbehandling, garantere vi ovenikøbet også, at der ikke dannes nogen former for flisepest. Når du behandler dine overflader med algerens vil algerne have svært ved at gro fodfæste igen og dette er med til minimere ny algevækst.

Fliserens efterFliserens før

Fliserens efterFliserens før

Lad Renoverflade hjælpe dig

At have rene og pæne overflader på dine fliser og tag danner et specielt, unikt og flot glansbillede af dit hjem, som mange vil være misundelig på. Så hvorfor ikke gribe muligheden og lade Renoverflade hjælpe dig?

Renoverflade er en virksomhed, som til hver en tid gerne vil stå til råddighed og hjælpe dig med algerens af dine overflader. Vi er en virksomhed  med proffesionelt service og proffesinelt udstyr, som endda godkendt af miljøstyrelsen og som belaster miljøet mindst muligt. Renoverflade er altid klar med en hælpende hånd til at få nedkæmpet dine alger.

Med algerens kan vi hjælpe dig med at få rene og flotte overflader på: 

  • Alle typer tage
  • Facader
  • Terrasser og tage
  • Træterrasser

Så står du og tænker du også gerne vil have et flot nyt tag og flotte fliser som inde hos naboen, er det os du skal kontakte. Vi kan nemt og hurtigt give dig et uforpligtende tilbud på algebehandling / algebekæmpelse af din overflader. Yderligere er vi også altid klar til at besvare spørgsmål og tvivl omkring vores ydelser og produkter.

Ring på tlf.: 42 441 441 og fået uforpligtende tilbud på din næste algebehandling allerede idag. 

.

gratis og uforpligtende tilbud