Algebehandling fliser

 

Algebehandling af fliser

Danmark er et dejligt land at bo i, men vi har et klima, som til tider kan være hårdt ved vores hus og have. Særligt vores fliser tager imod meget regn i løbet af et år. Vi er derfor nødt til løbende at behandle vores fliser godt for at sikre, at de bliver ved med at være lige så pæne, som da de blev lagt. 

Alger – hvad er det? 

Alger er den grønne belægning, som efter en periode med fugt kan opstå på fliserne ved terrassen, garagen, rundt om huset eller andre steder på matriklen, hvor der er blevet lagt fliser. Alger danner en glat overflade, der kan få dine fliser til at se misligholdt og grimme ud. 

Når algerne har godt fat i fliserne, er det nødvendigt med en grundig algebehandling, da algerne ellers kan udvikle sig til mos. Hvis ikke du sørger for at behandle dine fliser i tide, kan du risikere, at du ender med at forkorte levetiden på dine fliser markant. Det kan i sidste ende resultere i, at det bliver en meget dyr affære, hvor fliserne i stedet må skiftes helt ud. 

For at undgå et sådant scenarie, er det vigtigt, at du regelmæssigt får fjernet alger, mos og lignende belægninger, som er opstået på dine fliser. Vi kan tilbyde dig en nem og effektiv algebehandling, som renser dine fliser i dybden, og som gør dem flotte og nye at se på igen. 

Sådan foregår en algebehandling 

En algebehandling af dine fliser er en effektiv, men nem og billig måde at få dine fliser til at skinne som nye på. Vi fjerner både alger, mos, smuds og andre former for belægninger, som helt naturligt opstår på dine fliser. 

Vi bruger altid miljørigtige produkter og et generelt skånsomt udstyr til vores behandlinger. Når vi først har behandlet dine fliser, vil det være svært for algerne at få fat igen. Med en algebehandling minimerer du altså risikoen for, at algevækst efterfølgende opstår på ny. 

Du vil typisk opleve resultatet af algebehandlingen efter 14 dage. Her vil algerne forsvinde, og algebehandlingen vil trænge ind i fliserne og give en længerevarende beskyttelse. Vi anbefaler, at du inden for et år får foretaget en servicebehandling. På den måde vil du bevare det flotte resultat af dine fliser bedst muligt, og samtidig sikre, at der heller ikke opstår flisepest fremadrettet.

Vi kan give dine fliser nyt liv 

Vi er specialister i at algebehandle alle former for fliser. Vi kan derfor med sikkerhed også hjælpe dig med at opnå et sikkert og skinnende resultat, som vil give både dit hus og have helt nyt liv. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på 42 441 441, hvor vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en algebehandling af fliserne hjemme hos dig.

Tilbudsberegning