Algebehandling tag

 

Det er svært at undgå, at alger opstår på husets tag. Desværre er alger hverken noget, der pynter på hjemmet eller er sundt for dit tag. Hvis du gerne vil passe godt på taget og sikre, at det har en lang levetid, er det vigtigt, at du sørger for, at det får en professionel algebehandling. 

Hvorfor opstår alger?

Dit tag er i stor risiko for at blive udsat for alger, som med tiden endda kan udvikle sig til mos. Det skyldes i særdeleshed, at algerne her både kan få en smule sol, en hel del skygge og samtidig få en helt masse fugt. Faktorer som alger elsker, og suger til sig, da det er det, som de får næring af.

Selvom det kan virke helt ligetil, er det vigtigt, at algebehandlingen af dit tag bliver udført af en professionel. Det kan være farligt at bevæge sig rundt på taget, og det kræver både de korrekte produkter og det rigtige udstyr, når dit tag skal have en algebehandling. Hos RenOverflade har vi god erfaring med algebehandling på tage, hvorfor vi har det rette udstyr og den nødvendige ekspertise, som det kræver når man begiver sig op på taget, for at lave en algebehandling.

Derfor skal dit tag algebehandles   

Det er vigtigt, at du sørger for at algebehandle dit tag, hvis du gerne vil være sikker på at have tag over hovedet i mange år. Hvis alger, og muligvis også mos, får grundigt fat i dit tag, kan det have store konsekvenser, når det regner. Her skal regnvandet kunne finde ned i tagrenderne, og det er ikke muligt, hvis dit tag er helt dækket af alger og mos. 

De forskellige belægninger vil på sigt blive en tung byrde for dit tag, og når alt det ophobede regnvand samtidig giver masser af fugt, vil der være rig mulighed for, at algerne og mosset udvikler og formerer sig yderligere på dit tag. 

Vi kan algebehandle ethvert tag 

Et tegltag kan nemt blive ramt af alger og mos. Hvis du derfor ønsker at give dit tag en lang levetid, er du nødt til løbende at behandle det. Når først taget har fået en algebehandling, anbefaler vi, at taget en gang om året får en efterbehandling – uanset om taget er nyt eller gammelt. Det er for at sikre, at taget har de bedste levevilkår og samtidig bliver holdt fri for alger og mos – også i fremtiden. 

Der er ikke det tag, vi ikke kan algebehandle. Du kan derfor være sikker på, at vi også kan hjælpe dig med at få dit tag til at skinne som nyt igen. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på telefonnummeret:  42 441 441.

Tilbudsberegning