Facaderens

 

Facaderens til både private, butikker og industri 

Hvis du gerne vil øge værdien på din bygning, er en facaderens en oplagt mulighed. Med en facaderens øger du samtidig bygningens sundhed markant, og den ser flottere og mere velholdt ud. 

Vi er specialister i at rense facader på alle slags bygninger. Ingen bygninger er hverken for store eller for små til, at vi kan få dem til at skinne som nye igen. Det samme gør sig gældende for facadens materiale. Vi foretager ikke kun facaderens på private boliger, da mange butiksejere også henvender sig til os. Det skyldes i særdeleshed, at facaden har meget at sige i forhold til, hvor indbydende en butik eller en erhvervsbygning tager sig ud. Står din facade knivskarpt, vil det med garanti have en positiv indvirkning på dine kunders såvel som forbipasserendes førstehåndsindtryk, holdning og mening, hvad angår din butik. Således er en facaderens på mange måder en god investering. Både hvis du skal til at sælge din ejendom, hvis du ønsker at øge værdien på din bygning, eller hvis du drømmer om en mere indbydende butiksfacade. 

Få god isolering med en imprægnering 

Får du os til at foretage en facaderens af dit hjem, din butik eller lignende, så lover vi et optimalt resultat hver eneste gang. Vi bruger altid de rette produkter til lige præcis din facade, og det er naturligvis produkter, som er miljøgodkendte, så du altid kan overlade din facade til os med ro i maven, velvidende, at du bidrager positivt til klimakampen.

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på din facade, så anbefaler vi en imprægnering efter facaderensen. Når din facade både får en rens og en imprægnering, vil du opleve en facade, der er langt mere tæt og isoleret. Det kan på længere sigt betyde, at du giver din facade en længere levetid, du minimerer vedligeholdelsesomkostningerne, og du sparer samtidig penge på din varmeregning – og hvem ønsker ikke det?

En facaderens er derudover med til at isolere dit hus bedre, så du udleder mindre CO2. Får du foretaget en facaderens og en imprægnering, er det altså ikke kun godt for din bygning og din pengepung, men i den grad også for miljøet.

En facaderens kan for mange virke som en uoverskuelig proces, da det er tidskrævende og kræver, at du har sat dig ind i hvilke produkter, som er bedst, samt hvordan du bruger facaderensen på den mest effektive måde. Hos RenOverflade har vi de rette maskiner, som skal til for at få det bedste resultat, og lave en facaderens, der er så effektiv som muligt.

Du kan læse mere om facadeimprægnering her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere om netop dine ønsker.

Skal vi foretage facaderens hos dig? 

Vi kører glædeligt ud og foretager facaderens overalt på hele Sjælland. Ring til os på telefonnummeret: 42 441 441, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få foretaget en facaderens på din bygning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Tilbudsberegning