Facaderens København

 

Hvis du gerne vil øge værdien på din bygning, er en facaderens en oplagt mulighed. Med en facaderens øger du samtidig bygningens sundhed markant, og den ser flottere og mere velholdt ud. 

Facaderens til både private, butikker og industri 

Vi er specialister i at rense facader på alle slags bygninger. Ingen bygninger er hverken for store eller for små til, at vi kan få dem til at skinne som nye igen. 

Vi foretager ikke kun facaderens på private boliger, da mange butiksejere også henvender sig til os. Det skyldes i særdeleshed, at facaden har meget at sige i forhold til, hvor indbydende en butik eller en erhvervsbygning tager sig ud. 

En facaderens er på mange måder en god investering. Både hvis du skal til at sælge din ejendom, hvis du ønsker at øge værdien på din bygning, eller hvis du drømmer om en mere indbydende butiksfacade. 

Få god isolering med en imprægnering 

Får du os til at foretage en facaderens af dit hjem, din butik eller lignende, så lover vi et optimalt resultat hver eneste gang. Vi bruger altid de rette produkter til lige præcis din facade, og det er naturligvis produkter, som er miljøgodkendte, så du altid kan overlade din facade til os med ro i maven. 

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på din facade, så anbefaler vi en imprægnering efter facaderensen. Når din facade både får en rens og en imprægnering, vil du opleve en facade, der er langt mere tæt og isoleret. Det kan på længere sigt betyde, at du giver din facade en længere levetid, du minimerer vedligeholdelsesomkostningerne, og du sparer samtidig penge på din varmeregning – og hvem vil ikke gerne det? 

En facaderens er derudover med til at isolere dit hus bedre, så du udleder mindre CO2. Får du foretaget en facaderens og en imprægnering, er det altså ikke kun godt for din bygning og din pengepung, det er også godt for miljøet. 

Du kan læse mere om facadeimprægnering her på hjemmesiden. Du er også meget velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Skal vi foretage facaderens hos dig? 

Vi kører glædeligt ud og foretager facaderens overalt på hele Sjælland. Ring til os på telefonnummeret: 42 441 441, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få foretaget en facaderens på din bygning. Vi ser frem til at høre fra dig. Kontakt os