fbpx

 

Facaderens

 

Skal du sælge?
Er det en god investering med en facaderens. En facaderens sikrer ikke kun bygningens sundhed, men også dens visuelle pragt (udseende). Du forøger derfor værdien af din bygning med en facaderens.

Hus – Butik – Industri

Det er ikke kun på almindelige huse, vi udfører facaderens. Vi gør det også på butiksfacader og facader på erhvervsbygninger. Det er jo lige så vigtigt for butikkens kunder, at butikken fremstår ren og indbydende. Og vigtigt, at din erhvervsbygning tager sig godt ud, når dine gæster kommer til møde m.m.
En facaderens optimerer netop det indtryk, dine gæster/kunder får af dig og din butik/virksomhed/hjem.

Spar penge

Ved en facaderens og efterfølgende imprægnering, bliver facaden mere tæt og virker langt mere isolerende. Så du vil kunne spare mange penge alene på varmeregningen på denne måde.
Læs mere om imprægnering her >>

 

Sundere økonomi – med flot pragt

Det er da noget, vi alle kan forholde os til; at vi får noget for pengene, og tilmed kan vi spare penge på sigt. Det er der ikke de svære ligninger, der skal til, for at vi allesammen kan forstå regnestykket. Med en facaderens og efterfølgende imprægnering, forlænger du levetiden på din facade, dit tag m.m. – og samtidig minimerer du vedligeholdelsesomkostningerne på selvsamme, over årene.
Du ‘tætner’ derudover facaden en her del, minimerer således varmeforbruget, da du øger isoleringsgraden på din bygning, – det vil sige, at du udleder mindre CO2 – til fordel og glæde for miljøet – og bruger mindre penge på opvarmning, til glæde for din egen pengepung.
Derudover undgår du også frostsprængninger i din facade og forlænger facadens levetid. Med andre ord, betaler det sig, at få foretaget en facaderens.

Ring på 42 441 441 og få et uforpligtende tilbud på en facaderens på netop din bygning/facade. Vi bestræber os på – og har fokus på – udelukkende at bruge miljøvenlige produkter, således at vi skåner både din facade og miljøet mest muligt ved en facaderens.

facederens