Facadeimprægnering

 

Der er ingen tvivl om, at facaden er en væsentlig del af dit hus. Det er derfor enormt vigtigt, at du sørger for at vedligeholde din facade på den bedst mulige måde – til det anbefaler vi en facadeimprægnering. Det er en effektiv løsning, både for facaden på dit hus, men også for miljøet. 

Derfor er en facadeimprægnering en god idé 

Tænk på, hvor meget vind, rusk og regn dit hus tager imod dag ud og dag ind, år efter år? Der er ikke noget at sige til, at facaden på dit hus kan blive en smule medtaget. Sørger du for løbende at behandle det, er det dog muligt både at forlænge levetiden på dit hus, samtidig med at det står knivskarpt. 

Med en facadeimprægnering får dit hjem en beskyttende “hinde” på sig. Hinden gør det svære for regn at trænge ind, og derved bliver dit hjem langt bedre beskyttet. Når du på den måde beskytter de ydre rammer af huset, vil du samtidig opleve et langt bedre indeklima, da der ikke lige så nemt kan opstå råd og skimmelsvamp i huset. 

Godt for dig, din facade og miljøet

Når du får os til at udføre en facadeimprægnering på dit hus, foregår det altid med miljørigtige produkter. En sådan facadeimprægnering beskytter dit hjem mod slagregn, frost og fugt. Det gavner både dit hus, din pengepung og miljøet, fordi facaden holdes tør og beskyttet, hjemmets indeklima forbedres, og varmeregningen bliver reduceret. 

Det er vigtigt, at en facadeimprægnering bliver udført af en professionel, som ved, hvilke produkter der er de rette at bruge, og hvordan arbejdet skal udføres korrekt. Vi ved, hvordan vi får isoleret dit murværk, så der ikke opstår unødig opvarmning, CO2-udslip og slid på bygningen. 

Trænger din facade til en kærlig hånd? 

Hvis du mener, at en facadeimprægnering er den helt rette løsning for dig og facaden på dit hus, så er du havnet det helt rette sted. Vi er specialister i facadeimprægnering, og derfor kan vi med sikkerhed også få dit hus til at stå som nyt på ingen tid. Kontakt os allerede i dag på telefonnummeret  42 441 441, og få et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os