Facadeimprægnering

 

Derfor er en facadeimprægnering en god idé 

Der er ingen tvivl om, at facaden er en væsentlig del af dit hus. Det er derfor enormt vigtigt, at du sørger for at vedligeholde din facade på den bedst mulige måde – til det anbefaler vi en facadeimprægnering. Det er en effektiv løsning, både for facaden på dit hus, men også for miljøet. 

Tænk på, hvor meget vind, rusk og regn dit hus tager imod dag ud og dag ind, år efter år? Der er ikke noget at sige til, at facaden på dit hus kan blive en smule medtaget. Sørger du for løbende at behandle det, er det dog muligt både at forlænge levetiden på dit hus, samtidig med, at det står knivskarpt. Med en facadeimprægnering er det let og enkelt at opfriske dit hus udseende, uanset om der er tale om gamle murstenshuse, eller nybyggerier.

Med en facadeimprægnering får dit hjem en beskyttende “hinde” på sig. Hinden gør det sværere for regn at trænge ind, og derved bliver dit hjem langt bedre beskyttet. Når du på den måde beskytter de ydre rammer af huset, vil du samtidig opleve et langt bedre indeklima, da husets isoleringsevne øges markant – således, minimeres risikoen for at råd og skimmelsvamp opstår.

Godt for dig, din facade og miljøet

Når du får os til at udføre en facadeimprægnering på dit hus, foregår det altid med miljørigtige produkter. En sådan facadeimprægnering beskytter dit hjem mod slagregn, frost og fugt. Det gavner både dit hus, din pengepung og miljøet, fordi facaden holdes tør og beskyttes og hjemmets indeklima forbedres. Et forbedret indeklima vil sågar medfølge en reducering i varmeregningen, da vand, kulde og frost ikke vil kunne trænge igennem facadeimprægneringen.

Det er vigtigt, at en facadeimprægnering bliver udført af en professionel, som ved, hvilke produkter der er de rette at bruge, og hvordan arbejdet skal udføres korrekt. Hos RenOverflade har vi stort fokus på miljøet, hvorfor vi altid bruger imprægnering, som er miljøgodkendt, og som virker. Vi ved, hvordan vi får isoleret dit murværk, så der ikke opstår unødig opvarmning, CO2-udslip og slid på bygningen. 

Trænger din facade til en kærlig hånd? 

Hvis du mener, at en facadeimprægnering er den helt rette løsning for dig og facaden på dit hus, så er du havnet det helt rette sted. Vi er specialister i facadeimprægnering, og har gennem de sidste mange år hjulpet hundredvis af danskerne med at få flotte facader, samt minimere bekymringen om eventuel svamp og fugt – derfor kan vi med sikkerhed også få dit hus til at stå som nyt på ingen tid. Kontakt os allerede i dag på telefonnummeret 42 441 441, og få et uforpligtende tilbud. 

Tilbudsberegning