Tagrenderens

 

Rensning af tagrender på hele Sjælland

Hvor end du er bosiddende på Sjælland, kommer vi gerne ud og får dine tagrender til at fungere som nye igen. Vi har stor erfaring med tagrenderens af alle former for tagrender, og så er vi samtidig ikke bange for at komme højt til vejrs for at arbejde. 

Vi tømmer, renser, spuler og fikser tagrender i helt op til 15 meters højde, og vi garanterer hver gang et resultat, du kan være tilfreds med. Regn og blæst er velkendte faktorer, som vi i Danmark i den grad har kendskab til. Tons af nedbør og blæst medfører, at vand, skidt og møg nemt kan ligge sig i tagrenden, og sætte sig fast. Får du derfor ikke foretaget en tagrenderens, kan du risikere, at tagrenden ikke kan bære vægten, og at overflødigt vand, skaber fugt, og i værste tilfælde, skaber vandskader.

Uanset hvor slemt det står til med dine tagrender, yder vi et effektivt stykke arbejde, så du ikke skal bekymre dig om eventuelle vandskader i murværket, som øger risikoen for fugt og skimmelsvamp.  

Sådan foregår en rens af dine tagrender 

Hyrer du os til rensning af tagrender, foregår det altid effektivt, men skånsomt. Vi ved lige præcis, hvilket udstyr vi skal bruge til dine tagrender, så du ikke længere skal døje med, at dine tagrender er helt stoppet til. Kviste, blade, skidt og snavs samler sig helt naturligt i tagrenderne, men med vores hjælp, kan du snart være helt fri for den problematik. Derudover slipper du selv for besværet med at skulle tilkøbe det rette udstyr, samt komme højt til vejrs. Trods en effektiv tagrenderens, vil der altid, ofte i forlængelse af efteråret, falde en del blade ned i dine tagrender. Derfor opfordrer vi dig til at få renset dine tagrender mindst en gang årligt. 

Hos RenOverflade vægter vi fokus, kvalitet og effektivitet højt, og vi vægter altid vores kunders mening højt. En opgave er ikke fuldendt til punkt og prikke, før kunden kan stå inde for vores arbejde, og har fået den fornødne hjælp, som de bad om. Vi står altid ved den tagrenderens, som vi laver hos dig. Når vi er færdige med opgaven, sender vi dig derfor dokumentation i form af billeder af dine tagrender. På den måde kan du være helt sikker på, at alt er blevet gjort rigtigt.   

Ønsker du en tagrenderens? 

Hvis du er nysgerrig efter at vide, om vi også kan udføre en tagrenderens hos dig, så kontakt os allerede i dag. Du kan kontakte os via kontaktformularen til højre eller ringe til os på telefonnummeret: 42 441 441 og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig. 

 

 

 

Tilbudsberegning