Tagrenderens

 

Ved du, hvor ofte dine tagrender burde renses? Det anbefales, at det bliver gjort to gange om året, så regnvandet altid kan løbe frit ned i kloakken, uden at tagrenderne flyder over. Men desværre er det med at rense tagrender noget, der nemt ryger i glemmebogen hos de fleste. Der er altid tusind andre ting, der også skal gøres i fritiden, og det kræver samtidig, at du har helbredet og det rette udstyr til opgaven. 

Mange vælger i stedet at hyre en professionel til at ordne deres tagrender – og du kan gøre det samme. Så slipper du for besværet, du kan bruge din tid på andre og mere spændende ting, og du er sikker på at få et optimalt resultat.

Vi har stor erfaring med rens af tagrender på både ejendomme og garager, og vi vil hellere end gerne stå for også at rense dine tagrender. 

Vi renser tagrender på hele Sjælland

Hvor end du er bosiddende på Sjælland, kommer vi gerne ud og får dine tagrender til at fungere som nye igen. Vi har stor erfaring med at rense alle former for tagrender, og så er vi samtidig ikke bange for at komme højt til vejrs for at arbejde. 

Vi tømmer, renser, spuler og fikser tagrender i helt op til 15 meters højde, og vi garanterer hver gang et resultat, du kan være tilfreds med. 

Sådan foregår en rens af dine tagrender 

Hyrer du os til at rense dine tagrender, foregår det altid effektivt, men skånsomt. Vi ved lige præcis, hvilket udstyr vi skal bruge til dine tagrender, så du ikke længere skal døje med, at dine tagrender er helt stoppet til. Kviste, blade, skidt og snavs samler sig helt naturligt i tagrenderne, men med vores hjælp, kan du snart være helt fri for den problematik. 

Vi står altid ved den tagrenderens, vi laver hos dig. Når vi er færdige med opgaven, sender vi dig derfor dokumentation i form af billeder af dine tagrender. På den måde kan du være helt sikker på, at alt er blevet gjort rigtigt. 

Ønsker du en tagrenderens? Kontakt os i dag

Hvis du er nysgerrig efter at vide, om vi også kan udføre en tagrenderens hos dig, så kontakt os allerede i dag. Du kan fange os på telefonnummeret: 42 441 441 og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Mere info

12 + 3 =

Lad Renoverflade hjælpe dig

At have rene og pæne overflader på dine fliser og tag danner et specielt, unikt og flot glansbillede af dit hjem, som mange vil være misundelig på. Så hvorfor ikke gribe muligheden og lade Renoverflade hjælpe dig?

Med tagrenderens kan vi hjælpe dig med at få rene og flotte tagrender på: 

  • Alle typer tage
  • Garager
  • M.m.

Ring på tlf.: 42 441 441 og fået uforpligtende tilbud på din næste tagrenderens allerede idag.