Imprægnering af facade og fliser

Facadeimprægnering

Læs mere om facadeimprægnering

Fliseimprægnering

Læs mere om fliseimprægnering

Imprægnering hjælper på holdbarheden og udseendet

Med en imprægnering, efter en fliseafrensning, forlænger du flisernes levetid. Dermed er imprægnering af fliser godt for både din pengepung og for miljøet. Med en fliseimprægnering får du lagt en ‘hinde’ over fliserne, som er vandafvisende og sørger dermed også for, at vandet ikke kan trænge ind i fliserne, som i især de kolde tider, kan føre til frostsprængninger. Frostsprænger dine fliser, bliver de porøse og går i stykker. Derudover bidrager imprægnering af fliser til at alger, flisepest, mos og ukrudt får svært ved at vende tilbage og sætte sig i fliserne.

En vedligeholdt facade, vedligeholder også dit indeklima. Med en ren og vedligeholdt facade undgår du eksempelvis skimmelsvamp og råd. Det er vigtigt at beskytte fugerne mod slagregn, frost og fugt med en facadeimprægnering. Hermed holder du din facade tør, indeklimaet forbedres og varmeforbruget mindskes. Det er godt for huset og dets beboere, klimaet (miljøet) og pengepungen. Med fliseimprægnering, sikrer du dig, at dine fliser altid vil stå knivskarpt. Samtidig minimerer du risikoen for at skulle bruge massevis af tid og penge på at vedligeholde dine fliser i fremtiden. Dermed er imprægnering af fliser en god og længerevarende investering, som gør, at dine fliser vil fremstå som nye de næste mange år. Sideløbende med de flotte fliser, vil du spare en masse tid på ikke at skulle vedligeholde og bekymre dig om dine fliser særlig ofte.

Hos RenOverflade har vi imprægneret massevis af forskellige typer fliser, hvad end du har behov for imprægnering af betonfliser, imprægnering af havefliser m.m, står vi til rådighed med den bedste ekspertise.

Store besparelser, minimale udgifter og skånsomt for miljøet

Hos RenOverflade er det vigtigt, at vi har fokus på miljøet og bidrager positivt til den aktive klimakamp – og det kan man gøre, både som servicevirksomhed – som os – og dig, som kunde. Som kunde, sikrer du, at miljøet ikke bliver belastet af unødvendig opvarmning, slitage og andre ting, ved at sørge for, at din bolig – og dermed din facade, terrasse, tag – er vedligeholdt og dermed udskiller minimal CO2 – dette kan f.eks. gøres med en imprægnering, som isolerer murværket / facaden, markant. Det skåner både din pengepung og miljøet. Vigtigt er det dog, at denne imprægnering bliver udført af en fagmand – som os – således, at det er de rigtige produkter, som er mest miljøvenlige – og som er godkendte af miljøstyrelsen, som bliver anvendt. Hos RenOverflade er vores imprægnering naturligvis miljøgodkendt, og indeholder hverken skadelige kemikalier eller kemikalier, som farver. Således er hverken planter, eller fliserne i risiko for at blive skadet eller misfarvet under fliseimprægneringen.

Stort set alle mineralske overflader kan imprægneres (mursten, teglsten, fliser m.m.). Din overflade bliver langt mere modstandsdygtig med en imprægnering og kan derfor også holde mange flere år – du forlænger således levetiden med behandlingen.

Ring på 42 441 441 og få et uforpligtende tilbud på imprægnering af dit tag, din facade eller din terrasse, indkørsel (fliser) eller din træterrasse.