Flise- og facadeimprægnering

Imprægnering hjælper på holdbarheden og udseendet

Med en imprægnering, efter en fliseafrensning, forlænger du flisernes levetid – hvilket er godt for både din pengepung og for miljøet.
Med en imprægnering får du lagt en ‘hinde’ over fliserne, som er vandafvisende og sørger dermed også for, at vandet ikke kan trænge ind i fliserne, og i de kolde tider, kan føre til frostsprængninger.  Frostsprænger dine fliser, bliver de porøse og går i stykker.

En vedligeholdt facade, vedligeholder også dit indeklima. Med en ren og vedligeholdt facade undgår du, for eksempel, skimmelsvamp og råd. Det er vigtigt, at beskytte fugerne mod slagregn, frost og fugt med en facadeimprægnering. Hermed holder du din facade tør, indeklimaet forbedres og varmeforbruget mindskes. Det er godt for huset, klimaet (miljøet) og pengepungen.

 

Store besparelser, minimale udgifter og skånsomt for miljøet

Hos RenOveflade er det vigtigt, at vi har fokus på miljøet – og det kan man have, både som servicevirksomhed – som os – og dig, som kunde.
Som kunde, sikrer du, at miljøet ikke bliver belastet af unødvendig opvarmning, slidtage og andre ting, ved at sørge for, at din bolig – og dermed din facade, terrasse, tag – er vedligeholdt og dermed udskiller minimal CO2 – det gøre f.eksempel med en imprægnering, som isolerer murværket / facaden, markant. Det skåner både din pengepung og miljøet. Vigtigt er det dog, at denne imprægnering bliver udført af en fagmand – som os – således at det er de rigtige produkter, som er mest miljøvenlige – og som er godkendte af miljøstyrelsen, som bliver anvendt.

Stort set, kan alle mineralske overflader imprægneres (mursten, teglsten, fliser m.m.). Din overflade bliver langt mere modstandsdygtig med en imprægnering og kan derfor også holde mange flere år – du forlænger således levetiden med behandlingen.

Ring på 42 441 441 og få et uforpligtende tilbud på imprægnering af dit tag, din facade eller din terrasse, indkørsel (fliser)  eller din træterrasse.