fbpx

Fliserens

 

Fliserens hos Renoverflade

Rensning af fliser giver flotte fliser og belægninger. Og fliser er bare flottest når de ser nye ud.

Med hus og have, kan det være svært at finde tid til alle de praktiske opgaver, som hober sig op indvendigt såvel som udvendigt. Især fliser kan være svært at vedligeholde, da det er særdeles tidskrævende, og da fliserne, som årene går, bliver mere modtagelige overfor vækster, pest m.m. Flisepest, ukrudt, alger og mos er bare nogle af de faktorer, som gør, at fliserne bliver grimmere med årene. Det kan være svært at komme disse ubudne gæster til livs, men med en effektiv fliserens sikrer du dig, at du ikke behøver at bruge lige så meget tid på rensning af fliser, som førhen. Dermed får du flotte fliser, og mere tid, som kan bruges på andre ting.  

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, og har fliser, som enten har fået flisepest, eller som er plaget af alger, ukrudt eller mos, anbefaler vi en fliserens. RenOverflade renser med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat med en miljøvenlig rensning. I en lang årrække, har vi hjulpet mange danskere til flotte fliser, ved at benytte os af den bedste fliserens. Dermed har vi stor erfaring i fliserensning, og ved hvordan man opnår de bedste og flotteste resultater.

RenOverflade giver fliserens, som har 10 års garanti, hvis du blot overholder vores serviceinfo, og tilvælger imprægnering af dine fliser efter endt fliserens. Dette vil styrke fliserne, og vil beskytte dem mod nye angreb af mos, alger, flisepest og frostsprængninger. RenOverflade tilbyder professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Ved et fliserens, får du:

  • FLOTTE FLISEAREALER
  • MERE TID TIL ANDRE GØREMÅL

  • PROFESSIONEL FLISERENSNING ER HURTIGERE OG BILLIGERE END AT LÆGGE NYE FLISER
  • MED IMPRÆGNERING FORLÆNGER DU FLISERNES LEVETID, MINIMERER FROSTSPRÆNGNINGER OG ØGER HOLDBARHEDEN AF DET FLOTTE RESULTAT

Renoverflade ved hvad der skal til – med bæredygtige løsninger

En effektiv fliserens hos RenOverflade kan fjerne alt det skidt, som samler sig på fliserne i løbet af tiden, og du får dermed bugt med mos, flisepest og alger. Vi udfører en professionel og miljøvenlig afrensning, da vi har fokus på kun at anvende produkter, som er godkendt af miljøstyrelsen. Vi anbefaler at behandle fliserne med en imprægnering, efter udført afrensning. Vi anbefaler også imprægnering på helt nyanlagte fliser således, at du allerede fra start, kan forebygge og minimere eventuelle frostsprængninger, og dannelse af alger og mos – og som dermed sikrer, at dine fliser, fra starten af, får en langt længere levetid.

Du kan læse mere om imprægnering her >>>

Går du selv i gang med at rense dine fliser med en almindelig højtryksrenser, opnår du ikke det optimale resultat. Dermed kan du i sidste ende skade dine fliser mere end du gavner dem, ved at ødelægge overfladen.

Kontakt os allerede idag på telefon 42 441 441 og få et uforpligtende tilbud på en professionel fliserens.
Vi kan rense dit tag, din facade, dine fliser, din indkørsel – sågar din træterrasse.

Kontakt
Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Beskriv hvad din henvendelse handler om.