fbpx

Fliserens hos Renoverflade 

Afrensning af fliser giver flotte fliser og belægninger. Og fliser er bare flottest når de ser nye ud.
Har dine fliser fået flisepest; er plaget af alger og/eller mos, anbefaler vi en fliserens. Renoverflade renser med professionelt udstyr, som garanterer et skånsomt og sikkert resultat med en miljøvenlig rensning.
RenOverflade giver fliserens som har 10 års garanti, hvis du blot overholder vores serviceinfo, og tilvælger imprægnering af dine fliser efter endt fliserens. Dette vil  styrke fliserne og vil beskytte dem mod nye angreb af mos, alger, flisepest og frostsprængninger. RenOverflade tilbyder professionel rensning af dine fliser, uanset type og alder.

Ved et fliserens, får du:

  • FLOTTE FLISEAREALER
  • PROFESSIONEL FLISERENSNING ER HURTIGERE OG BILLIGERE END AT LÆGGE NYE FLISER
  • MED IMPRÆGNERING FORLÆNGER DU FLISERNES LEVETID, MINIMERER FROSTSPRÆNGNINGER OG ØGER HOLDBARHEDEN AF DET FLOTTE RESULTAT

Renoverflade ved hvad der skal til – med bæredygtige løsninger

En effektiv fliserens hos Ren overflade kan fjerne alt det skidt, som samler sig på fliserne i løbet af tiden og du får dermed bugt med mos, flisepest og alger.
Vi udfører en professionel og miljøvenlig afrensning, da vi har fokus på, kun at anvende produkter, som er godkendt af miljøstyrelsen.
Vi anbefaler, at behandle fliserne med en imprægnering, efter udført afrensning. Vi anbefaler også imprægnering på helt nyanlagte fliser, således at du allerede fra start, kan forebygge opg minimere eventuelle frostsprægninger, og dannelse af alger og mos – og som dermed sikrer, at dine fliser, fra start, får en langt længere levetid.
Du kan læse mere om imprægnering her >>>

Går du selv igang med at rense dine fliser med en almindelig højtryksrenser, opnår du ikke det optimale resultat, og kan i sidste ende skade dine fliser mere end du gavner dem, ved at ødelægge overfladen.

Kontakt os allerede idag på telefon 42 441 441 og få et uforpligtende tilbud på en professionel fliserens.
Vi kan rense dit tag, din facade, dine fliser, din indkørsel – sågar din træterrasse.