Fliserens

 

Fliserens – hvorfor er det vigtigt og hvordan gavner det dig?

Har du en terrasse i haven? Så har du måske allerede fundet ud af, at det er det perfekte miljø for både ukrudt, alger, flisepest og mos at gro.

Hvis du vil vide mere om, hvad en fliserense er, hvorfor det er en god ide, og hvorfor det måske giver mening at kontakte de professionelle, så de kan tage sig af det, så kan du læse meget mere lige her, hvor vi gennemgår netop dette.


  Hvorfor er fliserens vigtigt?

  Der er mange danskere, der er utroligt glade for deres haver. Det er her, vi godt kan lide at få vores kaffe og et stykke kage om eftermiddagen, hvis vejret er til det, og mange stresser også af ved at give sig i kast med blomsterbedet eller græsplænen.

  Netop fordi det er et sted, som vi forbinder med ro og afstresning, så er det også vigtigt, at vi passer godt på vores have og alt det, som vi har i den. Det vil nemlig ødelægge idyllen, hvis vi enten lader den gro til eller ikke får ryddet op, så det mildt sagt kommer til at ligne en losseplads.

  I haven er der mange, der har en terrasse. Terrasser er typisk lavet i fliser, og fliser har det med at kunne gå hen og blive grimme, hvis ikke de bliver passer ordentligt på. Særligt om efteråret er terrassen det perfekte sted for alger, mos, flisepest og ukrudt at gro, og det giver et kæmpe arbejde om sommeren, når det hele skal fjernes igen.

  Hvad er fliserens?

  Fliserens er – som navnet antyder – i bund og grund en behandling og rengøring af dine fliser. Fliser – både i form af klinker i hjemmet og i form af fliser på terrassen – er noget af det første, som andre ser, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at de ser pæne ud. Det vil nemlig have indflydelse på dine gæsters førstehåndsindtryk af dit hjem.

  Derudover så er det selvfølgelig også enormt vigtigt for din egen skyld. Der er nemlig ikke ret mange, der trives i rod, og det vil se utroligt rodet ud, hvis dine fliser både er fyldt med ukrudt og flisepest.

  Derfor giver det altså god mening at tage sig tid til at tage sig af sine fliser og behandle dem ordentligt.

  Hvad er flisepest?

  Flisepest er en lille organisme eller en sammenvoksning af svamp og alger, der også kaldes lav. Der er mange forskellige typer, og det viser sig typisk som runde cirkler på dine fliser. Det findes typisk på terrasser eller indkørsler, hvor der enten er utroligt meget skygge eller et vådt miljø, hvorfor det også typisk er om efteråret og vinteren, at det vil vise sig.

  Flisepest opstår som sagt på grund af en lav-art, der har fundet grobund i flisernes algebelægning og i revnerne mellem fliserne. Det får fliserne til at se kedelige ud, og det kan endda blive halv farligt, da det kan resultere i glatte fliser, når det regner.

  Du kan fjerne flisepest på egen hånd, hvis du har de rette materialer. Det kræver et bestemt middel, der er fremstillet netop med hensigt på at fjerne pest fra fliserne, og så kræver det vand og en gulvskrubbe. Det kan være hårdt arbejde, og det kan også være tidskrævende.

  Hvis ikke du er villig til at bruge lang tid på at ordne dine fliser, så kan du altid kontakte professionelle, der hellere end gerne vil tage sig af problemet og endda har værktøjerne til at forebygge det.

  Derfor bør du få professionel hjælp til rensning af fliser

  Der er flere grunde til, at det giver god mening at få professionel hjælp til fliserensning. Det er nemlig både tidskrævende, og det er også svært at vedligeholder fliserne, da de efterhånden som årene går, bliver mere og mere modtageligt overfor forskellige vækster. Der inkluderer alt fra flisepest, ukrudt, alger og mos, hvilket alle sammen er faktorer, der får fliserne til at se grimme ud med årene.

  Med en effektiv – eventuelt professionel – fliserens, sikrer du dig, at vedligeholdelsen af fliserne er mindre tidskrævende, og du kan dermed få tid til en masse andre ting, uden at skulle kigge på de grimme fliser på terrassen.

  Få os til at rense fliser – det tilbyder vi

  Det er selvfølgelig ikke det samme, som alle kan tilbyde, når det kommer til en fliserensning. Hos os tilbyder vi en professionel fliserensning, der både er hurtigere og billigere, end hvis du skulle lægge nye fliser samt en imprægnering af fliserne, der forlænger deres levetid, minimerer frostsprængninger og øger holdbarhedens af det flotte resultat.

  Foruden disse to ydelser får du altså også både flotte flisearealer og mere tid til andre gøremål som biprodukter af, at du lader os klare jobbet. Det giver altså god mening at kontakte os, så du er sikker på, at jobbet er udført til perfektion, og du ikke risikerer at spilde din tid på at opnå et resultat, der ikke er 100% tilfredsstillende.

  En bæredygtig løsning

  Vi står ved, at vores produkt er et godt valg, og at det giver god mening for dig at vælge vores service. Udover at tilbyde et produkt, der virker præcis, som det skal, så er vi også stolte af at kunne tilbyde en bæredygtig løsning.

  Bæredygtighed har været et stort emne i medierne i den seneste tid, og det bliver den højest sandsynligt ved med at være længe endnu. Derfor har vi sat en indsats ind på at finde en bæredygtig løsning, så du kan have en flot have, uden at gå på kompromis med din behandling af miljøet.

  En effektiv flisepest rens og rens af fliser fjerner alt skidt, der samler sig i løber af tiden, og dermed får du bugt med mos, flisepest og alger. Afrensningen er miljøvenlig, da vi har kun har et udvalg af produkter, der er godkendt af miljøstyrelsen – det kalder vi dansk fliserens, fordi Danmark går foran i kampen mod forurening. Udover fliserens, tilbyder vi også facaderens og tagrenderens.