fbpx

Fliserens på hele Sjælland 

 

Er dine fliser begyndt at se misligholdt ud, fordi de er plaget af alger og mos? Så er det uden tvivl en fliserens, der er behov for. Vi er eksperter i at rense og rengøre fliser i dybden, så du igen kan få dine fliser til at fremstå helt som nye – endda helt uden, at du selv behøver at gøre arbejdet. 

Hvorfor er fliserens nødvendigt?

Der er sikkert bred enighed om, at de pæneste fliser er rene fliser. Hvis dine fliser skal se flotte ud og være fri for flisepest, er det nødvendigt med en afrensning, så skidt, alger og mos kan blive fjernet.

Måske tænker du, at det ikke er nødvendigt at hyre en professionel, når du skal have foretaget en fliserens. Men hvis du drømmer om det optimale resultat, er det ofte nødvendigt, da det kræver et særligt udstyr. Hvis du selv går i gang med en almindelig højtryksrenser, kan du risikere at gøre mere skade end gavn, hvis flisernes overflade bliver ødelagt. 

Får du os til at udføre din fliserens, vil du komme al skidt, mos, alger og flisepest til livs på en effektiv måde, men uden du selv skal have en masse arbejde med det. 

Sådan plejer du dine fliser efter fliserens

For at sikre, at dine fliser bliver ved med at se flotte og velholdte ud efter fliserensen, anbefaler vi en fliseimprægnering bagefter. Får dine fliser en imprægnering efter fliserensen, vil de få en slags hinde, som vil styrke dem og beskytte mod alger, mosdannelse og frostsprængninger i fremtiden. Det vil give dine fliser en langt længere levetid. 

Du kan læse langt mere om fliseimprægnering her på hjemmesiden, eller du kan kontakte os for nærmere spørgsmål. 

Fliserens og bæredygtighed 

Når du får os til at foretage en fliserens, så garanterer vi et resultat, du bliver tilfreds med. Uanset hvor gamle de er, og hvilken type fliser der er tale om. Vi udfører altid vores arbejde med professionelt udstyr og med miljøgodkendte produkter. 

Overholder du vores serviceinfo, og får du foretaget en fliseimprægnering efter endt fliserens, giver vi samtidig 10 års garanti på vores fliserens. 

Vi kan rense dine fliser – og mere til 

Vi er specialister i at foretage fliserens, men vi kan også rense langt mere end det. Har din facade, dit tag eller måske endda din træterrasse behov for at blive frisket op, så klarer vi også det med glæde. 

Kontakt os gerne allerede i dag på telefonnummeret: 42 441 441, og lad os give dig et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan give dit hjem helt nyt liv.

Kontakt os