Fliserens Taastrup

Vi tilbyder fliserens til dit hjem i Taastrup, så du kan få roen tilbage.

Vi lever en hektisk hverdag nu til dags. Feriedage bliver skåret ned, forventningerne på arbejdsmarkedet bliver skruet op og pension må du kigge langt efter. Afslapning virker mest af alt som en by i Rusland. En terrasse bør være et slags helle fra alt dette. Et ly fra hverdagens og byens trummerum. Et sted hvor du kan sætte dig ned med en kop kaffe og bare koble af. Det bør ikke være et stresselement og et område hvis udseende giver dig grå hår. Al for mange danskere accepterer et uplejet fliseareal, men hos Renoverflade vil vi gøre op med den forestilling. Don’t settle for less. Invester i stedet i den terasse du ved, at du fortjener. Vi tilbyder hurtig og billig rensning af flisearealer såsom terrasser, tage eller andre facader, så alt du skal bekymre dig om, er at sætte kaffen over.

[twenty20 img1=”286″ img2=”287″ width=”55%” offset=”0.5″]

[twenty20 img1=”293″ img2=”294″ width=”55%” offset=”0.5″]

Godt for helbredet og for miljøet

Statistik viser, at stress vil være en af de største sygdomsfaktorer i 2020. Samtidig viser andet statistik, at personer der har større adgang til have- og andre udendørsarealer, har mindre risiko for at udvikle stress. Hos Renoverflade mener vi derfor, at en investering i et velplejet og indbydende fliseareal, kan være nøglen til et mindre stressfuldt liv. Når du investerer i en fliserensning hos os, gør du ikke kun en indsats for dit helbred og din ejendomsværdi, men du tager også et skridt i den rigtige retning for planeten. Flere og flere vælger at helt udskifte deres flisearealer, når de er plaget af f.eks flisepest, i stedet for blot at foretage en rensning. Ikke nok med, at den komplette udskiftning belaster miljøet mere, så er det også væsentlig dyrere. Hos Renoverflade er vi tilhængere af, at man ikke bør gå på kompromis med planetens helbred for at forbedre sit eget. Det er også derfor, at vi kun gør brug af miljørigtige produkter, som er dokumenteret mildere mod miljøet end f.eks. de typer af produkter man anvender, hvis man selv forsøger sig med en fliserensning. Vi tror på, at det er muligt at komme frem til en løsning, som er bedst for dig, dit fliseareal og helbred, uden at glemme respekten for miljøet og pengepungen samtidig. 

gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag

Du kan kontakte os for et uforpligtende tilbud på 42 44 14 41, hvor vi sidder klar til sammen at tage første skridt retningen modforbedringen af dit fliseareal.