Fliserens Køge

Fliserensning i Køge hos Renoverflade

At komme til bunds i flisepest eller sumpen af alger kan virke som en umulig opgave. Og der er nok intet værre end at komme tilbage til sit kolonihavehus efter en lang vinter, i forestillingen om et afslappende besøg, for så at skulle slide og slæbe i timevis på fliserne. Slå i stedet benene op og hyr professionelle til at klare det for dig. Hos Renoverflade er vi eksperter i fliserensning uanset hvilken type flise, der er tale om. Vi anvender nænsomme midler, som dine fliser ikke tager skade af, og som kun kræver vedligeholdelse en gang om året. Vi tilbyder rensning året rundt, så bliv forberedt på lange sommernætter på terrassen med en fliserensning hos Renoverflade.

[twenty20 img1=”286″ img2=”287″ width=”55%” offset=”0.5″]

[twenty20 img1=”293″ img2=”294″ width=”55%” offset=”0.5″]

gratis og uforpligtende tilbud

Mere end bare rensning af terrassefliser

Ser fliserne på taget ikke særlig charmerende ud længere? Eller er træterrassen efterhånden mere alger end træ? Den klarer vi også. Udover vores fliseterrasse rensning tilbyder vi også rensning af alle typer tage, facader og træterrasser. Vi forstår vigtigheden i et velplejet flise- eller træareal og gør derfor en dyd ud af at opfriske et hvilket som helst størrelse af område. Ingen fliser er for store eller små for os. Det er især alger og flisepest vi specialiserer os i, men vi er også klar på andre udfordringer. Alger og flisepest er desværre gennemgående problemer på flisearealer og forsvinder ikke, medmindre man selv gør noget aktivt for at bekæmpe det. En rensning af fliser, facader eller tage er det billigste, hurtigste og mest bæredygtige alternativ til en eventuel udskiftning af fliserne. Vi rykker hurtigt ud, vurderer hvilken behandling, der er bedst for dig og anvender kun miljøgodkendte rensningsmidler for at skåne dine fliser så godt som muligt. Vi værdsætter dit valg om at bibeholde eksisterende fliser, i stedet for en udskiftning og vil derfor gøre vores bedste for, at kvaliteten af resultatet ikke synes at være kompromitteret. For at resultatet bliver så vedholdende som muligt, anbefaler vi desuden at en imprægnering også bliver foretaget. Dette vil styrke fliserne i kampen mod mos, alger og frost. Vi mener, at dette er den bedste investering i længere levetid for dine flisearealer.

Kontakt os allerede i dag

Du kan høre mere om vores forskellige typer af rensning, eller få konkrete tilbud ved at kontakte os på 42 44 14 41.

Fliserens

Fliserens er en super produkt der laver vidundere på terrasser og fliser. Der er dog en bagside, nemlig at man skal knokle for at få det til at virke. Os hos RenOverflade.dk er heldigvis professionelle indenfor fliserens og hvordan man bruger det. Hvis du vælger at kontakte os, sender vi et hold engagerede arbejdere ud for at klare opgaven for dig og vi garanterer tilfredshed fra din side. Udover at vores priser er meget til at forholde sig til, kan vi tilbyde endnu mere: Vores metoder er godkendte og du kan tilkalde os med god samvittighed overfor miljøet.