Fliserens i København for din skyld

Fliserens København og omegn

Flisearealer findes i forskellige omfang og om hvorvidt de er blevet plejet eller ej, opdager man meget hurtigt. Dog er der også stor forskel på, hvordan vi forventer fortovsfliser ser ud kontra terrassefliser. Men en ting er sikkert; rensede fliser ser bare bedre ud. Beskidte, grønne eller pestfyldte fliser virker måske som et alment problem og er næsten blevet til noget, vi vender det blinde øje til. Men sådan behøver det ikke at være. Et af de gennemgående problemer flisearealer har, er alger. Vi forbinder måske ordet med at være noget, der eksisterer i havet eller i et akvarie, men organismen har findes bestemt også på landjord og har siden 00’erne spredt sig til især flisearealer. Alger på fliser er et resultat af vedvarende fugt i fugerne på fliserne, som kommer sig af det altid skiftende danske vejr. Både regn og varme giver flere alger og er derfor næsten uundgåeligt i Danmark uanset årstid. På trods af, at algers største frembrud er i foråret, tilbyder vi rensning og imprægnering året rundt. Alger er karakteriseret af deres grønne kulør og slimede konsistens. De er ikke kun kedelige at kigge på, men kan også gøre fliselandskabet utrolig glat og kan bidrage til at man især på våde dage, har en højere risiko for at glide på fliserne. Denne form for unødvendig risici har vi hos Renoverfalde heldigvis metoder til at bekæmpe.

[twenty20 img1=”286″ img2=”287″ width=”55%” offset=”0.5″]

[twenty20 img1=”293″ img2=”294″ width=”55%” offset=”0.5″]

gratis og uforpligtende tilbud

Fliserens

Fliserens er et næsten magisk produkt og kan fjerne alt skidtet fra dine fliser. Udover selve produktet, fliserens, skal man også have gåpåmod og knokle med at få algerne og hvad der ellers kan være på fliserne væk. Derfor sender vi et hold professionelle ud, hvis du tager kontakt, og de klarer alt det hårde arbejde og efterlader dine fliser helt rene. Vi tilbyder: Vi er godkendte af Miljøstyrelsen, hvilket betyder at der ingen dårlig samvittighed skal være, når du tilkalder os.

Bæredygtighed i fokus

Flere og flere vælger at udskifte deres fliser, i stedet for at blot at få dem renset. Dog er dette væsentligt mere belastende for miljøet end en simpel rensning. At få renset eksisterende fliser frem for en komplet udskiftning, er ikke kun bedre for miljøet, men er også billigere og mindre tidskrævende. Ved en fliserensning kan man også inkludere imprægnering, hvilket kan gøre, at resultatet vil holde længere. På den måde er det ikke kun bedre for planeten, men også for din pengepung på længere sigt.

Kontakt os allerede i dag

Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående problemer med alger? Eller har du måske andre former for fliseproblemer? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 42 44 14 41 og få et uforpligtende tilbud, så vi sammen kan hjælpe dine fliser med en opfriskning.