Fliserens Greve

Renoverflade giver dit hjem i Greve ny værdi

Øst, vest, hjemme bedst, lyder ordsproget. Men hvad så, når ens hjem er plaget af alger, flisepest eller andre ubudne gæster? Hvis man er så privilegeret at have et hjem med terrasse, bør det være en pligt at give noget tilbage – nemlig at vedligeholde udseendet på det. Hvordan vores hjem ser ud udadtil, har nemlig stor indflydelse på vores velvære og selvopfattelse. Vil du helst virke som uorganiseret og rodet eller som velplejet og soigneret? Hvis svaret er det sidste, kan Renoverflade hjælpe dig med at nå i mål. Vi tilbyder hurtig og billig rensning af flisearealer såsom terrasser, tage og andre facader.

[twenty20 img1=”286″ img2=”287″ width=”55%” offset=”0.5″]

[twenty20 img1=”293″ img2=”294″ width=”55%” offset=”0.5″]

Mere end bare en rensning for æstetikkens skyld


Måske tænker du, at grimme fliser er en norm og er noget du ser alle vegne. Hos Renoverflade mener vi, at vi alle bør sætte vores forventninger til flisearealer gevaldigt op. Vær kompromisløs med dine flisearealers udseende, for der ligger mere end bare æstetik bag. Når et fliseareal er hærget af alger, kan det nemlig også være farligt. Algerne gør fliserne utroligt glatte, hvilket forhøjer risikoen for, at du eller en af dine kære, falder og kommer til skade. Tag magten tilbage og forvandl din grønne fliseskøjtebane til en oase. Udover, at du gør noget godt for dit hjem, din familie og dig selv, vælger du desuden den bæredygtig løsning, når du investerer i en rensning hos Renoverflade. Vi anvender kun miljørigtige produkter, som er så skånsomme mod dine fliser som muligt og så destruerende mod uvelkommenheder på fliser som muligt. Det er hvad vi kalder en win-win-situation. Hos Renoverflade er vi eksperter i alt fra tage, til terrasser og andre typer af flisearealer.

Vi har gjort det til vores mission at være førende indenfor vores disciplin i Greve. Kort sagt, er vi kompromisløse med vores kvalitet, anvendere af miljørigtige produkter og med en vision om at øge standarden af flisearealer i hele landet.

gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag


Er du klar til at give dine flisearealer en make-over, som vil få dine naboer til at måbe? Så kontakt os på 42 44 14 41, hvor vi står klar til at finde den bedste løsning til dig.