Fliserens Glostrup

Renoverflade klarer fliserensningsopgaverne i Glostrup så du ikke behøver

Det er nok manges drøm at bo i hus med have og terrasse. Hvad der nok ikke er manges drøm, er at bruge timer på at vedligeholde flisearealer. Når man vælger et hjem med flisearealer, forpligter det også. Men hvor finder man oprigtig talt overskuddet til selv at klare skærene? Hos Renoverflade hjælper vi dig med at få dine flisearealer til at se ud som nye, så alt du skal bekymre dig om, er at nyde det gode udseende. Vi tilbyder hurtig pristilbud, kontrolopmåling og rensning, så du ikke skal ligge søvnløs for mange nætter og bekymre dig over dit uindbydende fliseareal.

[twenty20 img1=”286″ img2=”287″ width=”55%” offset=”0.5″]

[twenty20 img1=”293″ img2=”294″ width=”55%” offset=”0.5″]

Myten de kalder “det komplette udskift”

Uanset om der er tale om tage, terrasser eller andre flisearealer, er det en udbredt misforståelse, at det eneste rigtige skridt mod pænere flisearealer, er en komplet udskiftning. Hos Renoverflade vil vi gerne aflive den myte. Et komplet udskift af hvilken som helst form for flise, tag eller anden facade gør både ondt i pengepungen og i planetens helbred. Når du i stedet investerer i en rensning, sparer du både penge og bidrager med dit til miljøet – Det kan man vidst kun kalde en god gerning. Hos Renoverflade anvender vi desuden kun miljøgodkendte produkter. De er milde over for planeten, men hårde over for flisepest, alger og andre uvelkommenheder. Vi oplever, at en del der er utilfredse med deres flisearealers udseende, tager sagen i egen hånd og forsøger sig med selv at bekæmpe uønskede vækster. At forsøge sig med fliserensning selv kan både være farligt og gøre mere skade end gavn. Uvished om hvilke rensningsmidler man anvender samt rensningsmetoder, kan være spild af tid eller potentielt ødelægge dine fliser helt.


Vi anbefaler derfor, at du dropper gamblingen med dine flisers fremtid og i stedet kontakter os – så kan vi sammen finde frem til det bedste resultat. Hos Renoverflade har vi års erfaring, så du kan være sikker på, at vi gør arbejdet ordentligt, uden at dine fliser tager skade.

gratis og uforpligtende tilbud

Kontakt os allerede i dag

Er du klar til at lægge bekymringerne om uindbydende flisearealer bag dig, eller har du stadig spørgsmål omkring vores ydelser? Så kontakt os på 42 44 14 41 til en snak om fliserensning og et uforpligtende tilbud.