Fliseimprægnering 

 

De fleste har et ønske om, at de fliser, de får lagt på deres matrikel, skal have en lang levetid. De må desuden gerne se pæne ud i rigtig mange år. Hvis det skal være tilfældet, er det nødvendigt med en fliseimprægnering, som ikke alene beskytter dine fliser, men også er godt for miljøet. 

Hvorfor foretage en fliseimprægnering? 

Dine fliser bliver udsat for meget i det danske vind og vejr, og det kan med tiden ses på dem. De har derfor brug for en fliseimprægnering, hvis de skal holde i mange år. 

Med en fliseimprægnering kommer der en form for hinde uden på fliserne, som beskytter dem mod, at regn nemt kan trænge ind. Det vil gøre dem langt pænere og forlænge deres levetid markant, hvilket er en fordel for både dig og miljøet. 

Hvis der pludselig trænger regn ind i fliserne, kan det resultere i frostsprængninger, så snart det bliver vinter, og temperaturen falder. Hvis der først sker frostsprængninger, kan det føre til, at fliserne går i stykker – og det kan blive dyrt for pengepungen at skulle foretage en udskiftning af dine fliser. Vi anbefaler derfor også, at du på helt nye fliser får foretaget en fliseimprægnering. 

Sådan foregår en fliseimprægnering 

Hvis du erfarer, at en fliseimprægnering er en nødvendighed for dine fliser, er det vigtigt, du får en professionel til at udføre opgaven. Det er ikke ligegyldigt, hvilke produkter der bliver brugt. Hverken i forhold til resultatet, eller hvis der skal tages hensyn til miljøet.

Får du os til at udføre en fliseimprægnering hjemme hos dig, kan du være sikker på, at det naturligvis foregår ved brug af miljøvenlige produkter, som er godkendte af miljøstyrelsen. 

Vi står klar til at hjælpe dig  

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om fliseimprægnering? Eller kunne du tænke dig at finde ud af, om en fliseimprægnering kunne være en løsning, så dine havefliser får nyt liv? Vi står klar til at hjælpe dig.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefonnummeret:  42 441 441.

Kontakt os