fbpx

Fliseimprægnering 

 

Hvorfor foretage en fliseimprægnering? 

De fleste har et ønske om, at de fliser, de får lagt på deres matrikel, skal have en lang levetid. De må desuden gerne se pæne ud i rigtig mange år. Hvis det skal være tilfældet, er det nødvendigt med en fliseimprægnering, som ikke alene beskytter dine fliser, men også er godt for miljøet. Fliseimprægnering er særdeles effektiv, da imprægneringen har en modstandsdygtig effekt, som bl.a. beskytter mod snavs og slitage. Derudover får vand svært ved at trænge ned i fliserne, så ukrudt, mos m.m., har svært ved at vokse og overleve.

Dine fliser bliver udsat for meget i det danske vind og vejr, og det kan med tiden ses på dem. Vedligeholdes dine fliser ikke løbende, vil du skulle bruge yderligere ressourcer i form af tid og penge på at få dem gjort pæne. Det er her, at fliseimprægnering kommer ind i billedet. Med en fliseimprægnering kommer der en form for hinde uden på fliserne, som beskytter dem mod, at regn nemt kan trænge ind. Det vil gøre dem langt pænere og forlænge deres levetid markant, hvilket er en fordel for både dig, dit hus udseende og miljøet.

Hvis der pludselig trænger regn ind i fliserne, kan det resultere i frostsprængninger, så snart det bliver vinter, og temperaturen falder. Hvis der først sker frostsprængninger, kan det føre til, at fliserne går i stykker – og det kan blive dyrt for pengepungen at skulle foretage en udskiftning af dine fliser. Vi anbefaler derfor også, at du får investeret i en fliseimprægnering, uanset dit hus levealder. Imprægneringen af fliser efter højtryksrenser er især fordelagtigt, da eventuelt ukrudt, alger og mos fjernes, og har svært ved at komme igen. Fliseimprægnering er dog også effektivt, trods du ikke har fået foretaget en fliserens forinden.

 

Sådan foregår en fliseimprægnering 

 Hvis du erfarer, at en fliseimprægnering er en nødvendighed for dine fliser, er det vigtigt, at du får en professionel til at udføre opgaven. For at opnå det bedste resultat, og få den mest effektive fliseimprægnering, er det langt fra ligegyldigt, hvilket produkter, som bliver brugt. Hverken i forhold til resultatet, eller hvis der skal tages hensyn til miljøet.

Får du os til at udføre en fliseimprægnering hjemme hos dig, kan du være sikker på, at det naturligvis foregår ved brug af miljøvenlige produkter, som er godkendte af miljøstyrelsen. Derudover kan du være sikker på, at dine fliser får den bedst mulige behandling, med den mest effektive arbejdstilgang og de bedste produkter.

Vi står klar til at hjælpe dig  

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om fliseimprægnering? Eller kunne du tænke dig at finde ud af, om en fliseimprægnering kunne være en løsning, så dine havefliser får nyt liv? Vi står klar til at hjælpe dig.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Ring til os på telefonnummeret:  42 44 14 41.

Kontakt
Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Beskriv hvad din henvendelse handler om.